DIGIFOLIE

Fóra > KANAPE

české nebe

Mé milé digifolie,

dlouho jsme se tu nepováleli

Nedávno jsem měla možnost shlédnout nový cimrmanovský kousek - České nebe , už jste také viděli?

Vřele doporučuji

Jedinečné představení, musela jsem se o něm zmínit Jendovi v komentáři k blogu http://zouhar.blogy.rvp.cz/2010/01/05/proc-souhlasim-ze-je-treba-se-zmenit/ . Právě Komenský byl sehrán výtečně - úplně jsem viděla tu malou českou učitelskou duši. Teď ovšem doufám, že s portálem roste :-).
Já jsem v roli Komenského viděla Smoljaka a byl to parádní výkon. Jen mě hrozně zaskočilo, jak jsou z těch cimrmanovců staříci (Smoljak, Vajgl, Pecha), poprvé jsem je viděla na vlastní oči
Neviděli :(

A taky jsem se už pěkně dlouho nepovalovala, nějak na to není čas :)

České nebe je výborné, jak jsem již psala. Co byste určitě měli také vidět, pokud se chcete zasmát nad tím, jak jsou prezentováni učitelé, tak určitě zajděte na film Mikulášovi patálie.

Do filmu a divadla se mohou dostat prostě jen výrazné figury kolegů. :-)  Jinak by to nemělo šťávu.

NO když jsme u divadla .. měla bych někde zatlačit, abychom se dostali do Plzně na novou hru Antonína Procházky .. teda ona je nová už od podzimu, ale ještě pořád se tam nikdo nehrne. (Procházka je jedinečnej a plzeňský soubor miluju :) )