DIGIFOLIE
Fóra > KANAPE
Frmol
Děti jsou doma |
hejhalooooo dneska bylo ve škole fajn .. jen otrávené obličeje deváťáků lehce prudily :) ale na I. stupni to vypadalo jak na sjezdu Hujerů :)) .. a ten frmol, stál za to :) |
Že by rodičák, u nás rozhodně fičák! Ve stejný termín a už letím, jedna škola, druhá, kde mám toho kluka?! Proč zrovna dnes úkol psát, rodiče chtějí potrestat? Zvládli jsme to, a zas jdeme na to. Frčíme dál...:-) |
Ahoj, od rána vařím, uklízím, pletu košíky na vánoční bazar (jsem tak trochu roztrojená osobnost - něco Fandovi do třídy, něco Týně do třídy a něco do mé třídy), zkouším šablounu na aktivity ve wiki a teď končím, protože už zvoní čerti. Jdu jim otevřít. Taky k vám dorazí? |
pečení je radost čerti se konali, |
Hani, Ty mne vždy donutíš zastavit se a přemýšlet. Čím to je? říkám si. Vždy mi ponaučení dávali ti starší... Asi to nebude věkem. Jsi skvělá a já opakuji znova že máš dar od boha... Hýčkej si to veršování bez veršů i další své povídání. Dává sílu, hýčká, hladí na duši. Takových pocitů je jako šafránu, a já děkuji Ti za ně. |
těším se čas za pár dní |
Jak zařídit, aby k nám i letos přišel Ježíšek? Tvrdit, že má kožíšek, v kterém ho nikdo nevidí, už nestačí. Fanda chce důkazy jinačí. I malá Týna vychtrale zírá zpoza dveří a říká, že tak si ověří, kdo dárky nosí. Jestli táta, který na Ježíška čeká v kuchyni a ne s námi v koupelně jiné místo u nás není (věřte mě), kde bychom Ježíška nerušili.... Anebo Ježíšek. Takový mám teď oříšek ... k rozlousknutí. |
Dobrá rada potěší. Víc hlav hned ví více - vida, zapomenout rukavice by mě nenapadlo. Nic jiného nezbývá. Vyzkoušíme, uvidíme.... |