Tvůrčí psaní, dokončení ukázky

Video ukázka

Specifikace

Předmět: Český jazyk (Autorská/Čtenářská dílna)

Ročník: 7. ročník

Popis: Učitel si společně s vybraným žákem připravil krátkou audio ukázku rozhlasové tvorby Františka Nepila. Následně zadá, aby se žáci ve dvojicích (popř. kdo chce samostatně) pokusili na text navázat. Žánry a způsob zpracování je na nich. Po společném zadání úlohy se individuálně zeptá těch, kteří by s tímto úkolem mohli mít problém, zda by uvítali individuální zadání  - např. procvičit gramatiku českého jazyka (jedná se zde primárně o žáky s odlišným mateřským jazykem). V průběhu aktivity učitel individuálně pracuje s jednotlivými žáky a poskytuje jim podporu a vedení při řešení úlohy.

Využití aktivity ve výuce při společném vzdělávání: Aktivita umožňuje individualizovat výuku a diferencovat její obsah na základě volby samotného žáka. Učitel získal i dále v rámci aktivity čas poskytnout žákům individuální přístup - opakovaný výklad, doplňující aktivity, podporu při řešení úlohy atd.

Vyučující: Mgr. Vlastimil Špinka,  ZŠ Václava Havla v Poděbradech

 Úplná videohospitace dostupná zde.

Zpětná vazba

davenport kim - 20 listopad 2023, 8:43

This is a highly effective teaching method that helps students proactively complete assigned tasks. flappy bird

Star Jeffree - 10 leden 2024, 8:44

Zdá se, že tato aktivita dává prostor pro slice master kreativitu a individuální rozvoj, což je skvělé pro studenty.

jane Lily - 10 leden 2024, 9:46

I hope there will be a lot more to come. Your contribution is greatly appreciated. I've bookmarked your site because I found so many useful articles here.  gacha life

Knight Brett - 15 únor 2024, 11:21

This teaching method is highly effective in enabling students to actively complete assigned tasks. doodle baseball

priyanka sharma - 12 březen 2024, 7:33

Independent Goa Escorts Service gives you an offer of online booking from which you can easily communicate with our girls to share your interest with her before availing the service.

su xeko - 27 březen 2024, 4:31

I feel it is great to spend time on these types of games on occasion because they assist to relieve tension, but doing so on a regular basis and neglecting other commitments is not a good idea. five nights at freddy's

Pohled byl zobrazen 1297x od 13 květen 2019 do 29 březen 2024