Výběr pracovního místa

Video ukázka

Specifikace

Předmět: Český jazyk

Ročník: 3. ročník

Popis: Učitel s žáky se specifickými poruchami učení pracuje soustavně s didaktickým materiálem – stavebnicí, která se zaměřuje na reedukaci znevýhodnění žáků.  Jednotliví žáci postupují individuálně podle svých možností, o jejich pokroku si vede vyučující záznam.  Žáci si sami volí místo ve třídě, kde chtějí pracovat.

Využití ve výuce při společném vzdělávání: Tato aktivita lze zařadit v hodinách speciálně pedagogické péče, ale v nižších ročnících i v rámci běžné výuky v heterogenní třídě.

Vyučující: PhDr. Kamila Balharová, ZŠ Táborská, Praha

Úplná videohospitace dostupná zde: https://audiovideo.rvp.cz/video/3879/VIRTUALNI-HOSPITACE---VYUKA-CESKEHO-JAZYKA-U-ZAKU-SE-SPECIFICKYMI-PORUCHAMI-UCENI.html

Zpětná vazba

Davis Dylan - 15 únor 2024, 2:58

I appreciate you providing information regarding the live professional seminar hosted by burrtio carft 

Ferriss Timothy - 25 březen 2024, 5:29

Práce s didaktickým materiálem zaměřeným na reedukaci znevýhodnění žáků s specifickými poruchami backpack battles učení je důležitá pro podporu jejich vzdělávání a rozvoje. 

Lewis Rodenbaugh - 05 duben 2024, 5:55

Děkujeme vám za sdílení vašich názorů prodentim na tuto důležitou otázku. Tvůj pohled je opravdu provokující k přemýšlení.

Xenia Ernesta - 11 duben 2024, 9:44

Electronic games provide a spotle refreshing escape from the stresses of daily life, offering a much-needed break after long hours of study or work.

Pohled byl zobrazen 2204x od 26 červenec 2019 do 27 duben 2024