Online setkání: POJETÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA OD 1. 1. 2020 A JEJICH FINANCOVÁNÍ

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve úterý 22. 10. 2019.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Úterý 22. 10. 2019, 9:30
Pojetí asistentů pedagoga od 1. 1. 2020 a jejich financování

JUDr. Hana Poláková, dlouholetá a zkušená lektorka v oblasti školských právních předpisů, nás seznámí se základními změnami právních předpisů publikovaných ve Sbírce zákonů o prázdninách – např. nový model financování regionálního školství, dvojí pojetí asistentů pedagoga aj.

Obsah setkání:

Účastníci setkání budou seznámeni se základními změnami právních předpisů publikovaných ve Sbírce zákonů o prázdninách. Změny přinesly nový model financování regionálního školství. Novinkou je i dvojí pojetí asistentů pedagoga, a z toho plynoucí změny v jejich financování ve školách samostatně zřízených pro děti a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Pokud od plánovaného termínu webináře dojde k publikování novely vyhlášky č. 27/2016 Sb., bude i ona jeho obsahem.

Pokud Vás téma zaujalo, vstupte do webináře se svými dotazy živě dne 22. 10. od 9:30. Dotazy můžete zasílat i předem na adresu: eva.danielova@nuv.cz

Komu je setkání určeno:

Setkání je určeno pedagogickým pracovníkům, rodičům a všem, kteří mají o téma zájem.

Setkání je ZDARMA.
Lektorka:

JUDr. Hana Poláková, dlouholetá  a zkušená lektorka v oblasti školských právních předpisů


Užitečné odkazy (postupně přidáme):

Videozáznam setkání

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1073x od 24 říjen 2019 do 19 duben 2024