Pro přátele

od Lucie Slejšková

Ahoj. ráda vám o sobě něco povím :-).

To jsem já

Poštovní adresa Družec
Město Družec u Kladna
Země Česká republika
Pracovní telefon +420739086277
Na životě se mi líbí, že se v něm pořád učím. Někdy je to trochu dřina, ale obvykle to stojí za to. Osvědčilo se mi řídit se heslem NIkdy není jediná možnost - všechny problémy se pak dají převést na otázky  a ty se řeší lépe.

Přátelé uživatele Lucie Slejšková

Pohledy uživatele Lucie Slejšková

Pro přátele

Ahoj. ráda vám o sobě něco povím :-).

Profesní portfolio

Toto portfolio je určeno mým současným i budoucím spolupracovníkům.
Metodický portál, projekt Metodika II

Čím jsem starší, tím mě moje koníčky baví víc .Hned 3 mé koníčky se točí kolem přírody - zahrada, naši čtvernožci a turistika. Někdy to jde trochu proti sobě, to když čtvernožci planýrují, co na zahradě vytvořím. 

Na zahradě miluji tvořivost a pestrost - v každé období je zahrada jiná, mění se, člověk ji vidí jinak. A stále přemýšlí, co by mohl zkrášlit, vytvořit - je to vzrušující.

Našich čtvernožců je 5 - dva psi a tři kocouři. Takové malé safari . Mám je ráda, protože umí mít dobrou náladu, rádi se nadchnou, rádi chodí ven a na dlouhé túry (tedy kocouři ne, ti dlouze vyspávají v křesle). 

A tak to je i ta turistika - zvlášť ráda mám hory, ale ráda se zase vracím dolů, kde jsou jen mírné kopečky, ale zase tam toho víc roste.

A pak ještě jedna libůstka, doma zvláště oblíbená: pečení všeho, co je sladké. Vaření někdy ráda nechám na mužovi, ale pečení mě opravdu baví.

 Donedávna jsem si o sobě myslela, že jsem velké poleno na ruční práce, až jsem objevila aranžování suchých kytek. Můj muž mi dal tento kurz k narozeninám před rokem a od té doby mě to drží. Přijde mi, že to je hodně o umění se na věci dívat, což se dá určitě i pěstovat. A s tím souvisí ještě moje pokusy fotografické, což se učím od svého muže, který toto umění ovládá, zatímco já jsem amatér, ale baví mě to 

Některé z mých fotek krajiny

Mé osobní cíle se v mnohém prolínají s profesními a dalšími, protože tak už to v životě mám :-).

Ale takový čistě osobní cíl je poznávat se, učit se přijímat druhé lidi a být tolerantní a učit se žít šťastně (prostě učit se být spokojený a vidět vždy více příležitostí než problémů).

Pracuji na sobě v těchto oblastech:

- v koučování: mým cílem je zdokonalovat své dovednosti v systemickém koučování. 

- v komunikaci ve virtuálním prostředí: pracuji na sobě v netmoderaci virtuálních kluboven a v tvorbě e-learningových kurzů

Mým velkým cílem je vybudovat si klientelu v oblasti koučování a uplatnit koučování i v sektoru školství. Usiluji stát se akreditovaným koučem ČAKO (1. kvalifikační stupeň České asociace koučů).

Plánuji rozšířit si své profesní dovednosti také na systemickou psychoterapii. Výcvik zahrnuje 750 výcvikových hodin a trvá 4 roky.

Pohled byl zobrazen 846x od 30 květen 2014 do 5 květen 2024