Online setkání: PRŮVODCE "PRŮVODCEM UPRAVENÝM RVP ZV"

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve středu 21. 9. 2016.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 21. 9. 2016, 20:00
Průvodce Průvodcem upraveným RVP ZV

Anotace:
Provedeme vás jako průvodci webovou aplikací „Průvodce upraveným RVP ZV“. Ukážeme všechny jeho možnosti, které při zběžném prohlédnutí mohou zůstat skryty. Seznámíme vás se všemi jeho funkcemi a nabídneme pohled do budoucna, co dalšího se připravuje a můžete očekávat. Smyslem této nabídky je jediné: Přání, aby vám sloužil při úpravách ŠVP a výuce podle něj co nejlépe. Celý webinář bude vlastně jedním velkým rozhovorem plným otázek, odpovědí a příkladů. Těšíme se, že se připojíte.
Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno obecně všem pedagogům, kteří se nějakým způsobem podílí na úpravách ŠVP v souvislosti se změnou RVP ZV. Kdyby byl svět nejlepším z možných světů, mohli bychom napsat, že webinář je určen všem pedagogům. Jsme přesvědčeni, že jej využijí především koordinátoři ŠVP, výchovní poradci, vedení škol a pedagogové, kteří se ve své práci setkávají se žáky se speciálními vzdělávacími potřebami a žáky nadanými.
Doufáme, že přispějeme k rozšíření povědomí o této užitečné formě metodické podpory ze strany NÚV.

Setkání je ZDARMA.

Lektoři:
Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek
Pracují jako stálý tandem Doubková – Tomek (D&T DaT). Oba jsou pedagogové s dlouholetou pedagogickou praxí. Jejich oblíbenými tématy jsou především výukové metody, tvorba a inovace školních vzdělávacích programů a práce s motivací žáků i dospělých – učitelů i jiných pracovníků. Působí jako lektoři DVPP, a to i prostřednictvím moderních technologií (včetně eLearningu). Autoři různých článků, publikací a knih. Poskytují školám konzultace a metodickou podporu. Působí také jako koučové a mentoři v různých oblastech nejen ve školství.
 
Mgr. Tomáš Pavlas
Jeden z tvůrců a architektů Průvodce upraveným RVP ZV již v roce 2013 i v roce 2016. Podílí se na metodické podpoře související nejen s úpravami RVP, ale i s využíváním InspIS ŠVP pro úpravy ŠVP.

Užitečné odkazy:

Videozáznam setkání

Ke stažení

Průvodce Průvodcem upraveným RVP ZV.pdf

prezentace

1,1MB | Středa, 21 září 2016 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1635x od 21 září 2016 do 29 březen 2024