Centre for Modern Education (CfME)

od Centre for Modern Education (CfME)

Představujeme vám Centrum pro moderní vzdělávání (CfME). Více informací naleznete na stránkách:

www.cfme.net

Logo

 

 

 

 

 

Kontakt

Centre for Modern Education (CZ), s.r.o.

Pobřežní 34; 186 00 Praha 8
tel.: +420 234 705 524
info@cfme.net
http://www.cfme.net

Jak se k nám dostanete:

Metro B "Florenc"
Metro B "Křižíkova"
Tram 8, 24 zastávka "Karlínské náměstí"

Adresa naší pobočky v Brně

Vlhká 25; 602 00 Brno
tel.: +420 537 001 037

Mapa

Co je Centrum for Modern Education (CfME)?

CfME (CZ), s.r.o. je e-learningová a vzdělávací společnost zabývající se rozvojem nových metod a efektivním využíváním technologií ve vzdělávání. Naším cílem je podpora rozvoje lidských zdrojů a lidského potenciálu - svou činností chceme přispět k rozšíření nabídky a ke zvýšení kvality a dostupnosti vzdělání. Pomáháme našim partnerům úspěšně realizovat jejich projekty.

Vždy se snažíme o kreativní využití technologií a metodicky propracovaný přístup. Nad svými projekty a kurzy přemýšlíme, snažíme se inspirovat a motivovat jejich účastníky. Na našich webových stránkách najdete informace o nás, našich zkušenostech i o tom, co Vám můžeme nabídnout.

Co nabízíme?

Pohádková škola - www.pohadkovaskola.cz

Pohádková škola je databáze cvičení a testů určených přímo do výuky. Vznikla ve spolupráci se školami a učiteli.  Je určena žákům 1. až 5. ročníku základních škol. Naleznete zde témata probíraná v jednotlivých ročnících v běžných vyučovacích hodinách, a to z těchto předmětů: Český jazyk, Matematika a Anglický jazyk.

Pohled v digifoliu ZDE

Finanční gramotnost

Finanční gramotnost
http://financnigramotnost.cfme.net

Speciálně připravená výuka pro finanční gramotnost rozdělená do deseti specificky zaměřených lekcí z reálného života. Lekce s propracovanými pracovními listy si kladou za cíl pomoci starším žákům na základních školách a mladším žákům na středních školách zorientovat se v základech finanční gramotnosti.

Pohled v digifoliu ZDE

Škola za školou

Škola za školou - www.skolazaskolou.cz

Ve Škole za školou naleznete přes 60.000 samostatných a jedinečných cvičení, rozdělených tak, aby pokryly látku zhruba 600 "zpracovaných" učebnic. K většině učebnic používaných na našem trhu tedy naleznete doplňující interaktivní cvičení pouze ve Škole za školou. Jak tato cvičení vypadají a jak fungují, si můžete vyzkoušet v Ukázkách z obsahu.

Pohled v digifoliu ZDE 

Krajina za školou

Několikrát oceněný projekt mapující vývoj a historii krajiny v Evropě s názvem Krajina za školou umožní Vaší škole realizaci mezipředmětové výuky. Skrze školní projekty budete budovat vztah žáků ke svému regionu.

Pohled byl zobrazen 1260x od 30 květen 2014 do 24 duben 2024