Rok 2015 na Metodickém portálu

Děkujeme Vám, že jste projevili zájem o reklamní prostor na Metodickém portálu RVP.CZ. Věříme, že v tomto pohledu najdete všechny základní informace k možnosti prezentace Vaší společnosti na našem webu.
 
Nabízíme Vám tři prostředí/moduly (DUM, Články, Titulka), ve kterých se může zobrazovat Vaše reklamní sdělení.
 
Metodický portál RVP.CZ disponuje dalšími 10 moduly. Pokud byste měli zájem o jiný reklamní prostor, než který se nachází zde v nabídce, neváhejte nás kontaktovat.
 

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se obrátit na vedoucí referátu P. Hublovou, která Vám poskytne podrobnější informace včetně ceníku.

Modul DUM

Zde se nacházejí digitální učební materiály dostupné volně a bezplatně ke stažení. Titulní stránka DUM nabízí přehled nejnovějších příspěvků a komentářů. Každý vložený materiál je představen tzv. rodným listem, kde uživatelé naleznou základní informace o výukovém materiálu včetně souborů ke stažení.
 
V letošním roce jsme dosáhli nejvyšší návštěvnosti v lednu – 1 323 800 zobrazení úvodní stránky, průměrný počet zobrazení v modulu byl vždy více než 500 000 měsíčně.

Modul Články

Zde nabízíme volně dostupné metodické a didaktické texty pro širokou pedagogickou veřejnost. Prostor pro reklamní sdělení nabízíme na titulní stránce modulu i v rodném listu článků.
 
V roce 2012 jsme dosáhli nejvyššího počtu zobrazení titulní stránky v dubnu – 336 000 zobrazení. Můžeme garantovat průměrný počet zobrazení 200 000 měsíčně.

Titulní strana Metodického portálu

Titulní strana portálu nabízí aktuální přehled novinek v jednotlivých modulech. Je zde výrazně vyšší počet zobrazení vracejících se uživatelů v porovnání s novými návštěvníky (68 % vs. 32 %). Nejatraktivnějším prostorem pro reklamu je hlavní banner, který bude po úpravách viditelný ve všech modulech.
 
V tomto roce jsme dosáhli nejvyššího zobrazení v lednu – 229 000 zobrazení. Průměrný počet zobrazení byl vždy více než 190 000 měsíčně.

Kontakt

Mgr. Pavlína Hublová
vedoucí Referátu Metodického portálu
 
Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků
Weilova 1271/6, 102 00,  Praha 10
 
mobil: +420 777 769 418

Zpětná vazba

Jasper Wilde - 15 únor 2024, 10:11

Each personality type represents a distinctive approach to life, work, relationships, and other enneagram test experiences. Here is some basic information about the Enneagram:

  • Type 1: The Reformer: They tend to set high standards and are often perfectionists. They focus on self-improvement and improving the world around them.

Pohled byl zobrazen 978x od 9 leden 2015 do 28 březen 2024