Online setkání: EXPERIMENT V MŠ

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve středu 3. 5. 2017.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 3. 5. 2017, 20:00
Experiment v MŠ

Mgr. Michael Novotný nás letos již potřetí nechá nahlédnout do své zásobárny inspirativních námětů na aktivity v mateřské škole. Po pohybových chvilkách a tvořivé dramatice si pojďme společně vyzkoušet nějaký ten pokus!

Stručná anotace:

Setkání se zabývá nabídkou experimentů, experimentálních a badatelských činností v mateřské škole, které mohou být aplikovány do vzdělávací nabídky v rámci environmentální výchovy. Všechny nabízené inspirativní činnosti jsou velice lehce aplikovatelné do praxe za podmínek dodržování bezpečnostních pravidel. Experimentální a badatelské činnosti jsou důležitou složkou vzdělávání dětí předškolního věku.

Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno učitelkám mateřských škol a elementaristkám. Inspiraci jistě přineseme i rodičům předškoláků.

Setkání je ZDARMA.
Lektor:
Mgr. Michael Novotný

Užitečné odkazy (postupně doplníme):

Videozáznam setkání

Ke stažení

Experiment v mateřské škole.pdf

prezentace

1,8MB | Středa, 03 květen 2017 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1571x od 3 květen 2017 do 28 březen 2024