Online setkání: DRAMATICKÉ A POHYBOVÉ AKTIVITY PRO MŠ

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve středu 11. 4. 2018.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Středa 11. 4. 2018, 20:00
Dramatické a pohybové aktivity pro MŠ

Že toho o tvořivé dramatice v MŠ ví Mgr. Michael Novotný spoustu, nás přesvědčil ve svých článcích (https://goo.gl/qVktbm). Jaké aktivity si zvolil pro svůj druhý webinář (https://goo.gl/C9vkiZ) s tímto tématem?

Stručná anotace:

Setkání s názvem Dramatické a pohybové aktivity pro mateřské školy nabízí předškolním pedagogům a pedagogům prvního stupně základní školy inspiraci v oblasti tvořivé dramatiky. Budou zde prezentovány nejrůznější metody a techniky dramatické výchovy, průpravné hry a cvičení, vše zakomponováno do dramatických lekcí. 

Komu je setkání určeno:
Setkání je určeno předškolním pedagogům a pedagogům prvního stupně ZŠ. Inspiraci jistě přineseme i rodičům předškoláků a mladších školáků.

Setkání je ZDARMA.
Lektor:
Mgr. Michael Novotný

Užitečné odkazy (postupně doplníme):

Videozáznam setkání

Ke stažení

Dramatické a pohybové aktivity pro MŠ.pdf

prezentace

434,7KB | Středa, 11 duben 2018 | Detaily

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1594x od 11 duben 2018 do 28 duben 2024