Online setkání: MEDIÁLNÍ AKTIVITY VE VÝUCE

od Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR

Online setkání se konalo ve čtvrtek 5. 10. 2017.
 
Metodický portál RVP.CZ využívá prostředí Big Blue Button, které umožňuje online komunikaci mezi účastníky, audio a video prezentace, moderaci i záznam celé diskuze. 
Těšte se na zajímavá témata!

Čtvrtek 5. 10. 2017, 20:00
Mediální aktivity ve výuce

Ing. Martin Blatoň, PhD. nám na jaře představil svou verzi Turistickomediálního kurzu. Nyní bude čas představit si podrobněji další aktivity, které lze integrovat do výuky na ZŠ a SŠ.

Anotace setkání:
Obsah webináře bude věnován přípravě, zpracování a využívání různých druhů mediálních aktivit ve školní výuce. Značná část bude zaměřena na využití videonahrávek ve výuce různých školních předmětů. Nebude chybět ani teoretická část věnovaná procesu pořizování, úpravě a publikování videonahrávek.
Komu je setkání určeno:

Setkání je primárně určeno učitelům základních a středních škol, kteří chtějí smysluplně propojit mediální výuku s obsahem svých předmětů.

Setkání je zdarma.

Lektor:

Ing. Martin Blatoň, PhD. 


Užitečné odkazy:

RVP audio/video

Ke stažení

Mediální aktivity ve výuce.pdf

prezentace

2,6MB | Čtvrtek, 05 říjen 2017 | Detaily

Příklady videí, inspirace

Ing. Martin Blatoň, PhD. - všechny webináře lektora

O online setkávání na Metodickém portálu

Metodický portál RVP.CZ nabízí svým uživatelům tematická setkání v online prostředí. Mají formu webinářů, webových seminářů. Konají se (dle přání uživatelů) obvykle ve večerních hodinách.

Na setkání zveme zajímavé hosty. Uvítáme náměty na hosty a témata i od vás!

Pokud můžete doporučit zajímavou osobnost, která by se chtěla stát hlavní prezentující osobou našeho setkání, nebo máte přímo vy nějaké téma vhodné pro online vzdělávací webinář, neváhejte se ozvat na setkavani@rvp.cz nebo v diskuzním fóru.

Pohled byl zobrazen 1181x od 5 říjen 2017 do 19 duben 2024